Használt Dell laptopot keresel? Ezt csekkold!

Használt Dell laptopot keresel? Ezt csekkold!

A használt Dell laptopok széles választéka között az egyik kiemelkedő modell a Dell Latitude 5490 TOUCH. Ez a kiváló minőségű laptop számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül néhányat kiemelnénk:

  1. Kiváló kijelző és felbontás: A Dell Latitude 5490 TOUCH laptop kijelzője 14 hüvelykes képátlójú és 1920 x 1080 IPS felbontású, így éles és részletgazdag képeket nyújt.
  2. Erőteljes processzor és memória: A gép i5-8350u processzora és 8 GB DDR4 memóriája kiváló teljesítményt biztosít mindennapi feladatokhoz és akár néhány komolyabb feladathoz is.
  3. Gyors tároló: A 256 GB SSD-tároló lehetővé teszi e használt Dell laptopnak az adatokhoz való villámgyors hozzáférést és gyors rendszerindítást.
  4. Magas felbontású videokártya: Az UHD Graphics 620 4K videokártya kiválóan alkalmas multimédiás tartalmak megjelenítésére és videószerkesztésre.
  5. Érintőkijelzős kialakítás: Az érintőkijelzős kialakítás új dimenziót ad a felhasználói élményhez, lehetővé téve a könnyű navigációt és az intuitív használatot.

Az előre telepített Windows 11 operációs rendszerrel pedig még modernebb és hatékonyabb felhasználói élményt biztosítunk a számodra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hogyan válasszunk kempingbuszt bérlésre? Previous post Hogyan válasszunk kempingbuszt bérlésre?
Emelőgép bérlés taktikusan, okosan! Next post Emelőgép bérlés taktikusan, okosan!