Templom felújítás országszerte restaurátorokkal

Templom felújítás országszerte restaurátorokkal

Válassza a Nova Burkolat Bt-t, válassza a minőséget!

A templomok szakrális építmények a, közösség életében is fontos szerepet játszanak, de történelmi és művészeti értékük is van.

A restaurátor feladata ezeknek az épületeknek a helyreállítása.

A templom felújítás alapvetően nem egy egyszerű folyamat. De egy jó csapattal azonban akár pofon egyszerű is lehet. Az olyan cégek, mint a Nova Burkolat Bt. például mindenben készségesen az Ön segítségére lehet, ha közössége templom felújításban gondolkodik.

Templom felújítási pályázat

Évente kerülnek meghirdetésre templom felújítási pályázatok. Ezekhez természetesen fel kell mérni az adott épületet, majd egy hosszabb papirizáció, pályázati anyag összerakása után el is kezdődhet a restaurálás.

Műemlékvédelem

Fontos lehet, hogy amennyiben az adott templom műemlékvédelem alatt áll, külön kérelmet kell beadni. Engedélyt kell kérni a Kulturális Örökségvédelmi hivataltól.

A templom felújítási folyamat tehát magában foglalja:

  • forrás megteremtése (pályázat, önerő, stb.)
  • esetleges engedély kérése
  • épületfelmérés
  • kivitelezés

Amennyiben bármiben elakad, vagy ajánlatot szeretne kérni, látogasson el a Nova Burkolat Bt. honlapjára. Itt referenciákat is találhat, így egyszerűen és gyorsan dönthet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Minőségi légcsatorna rendszer, ha fontos az egészség Previous post Minőségi légcsatorna rendszer, ha fontos az egészség
Hőszivattyús rendszer telepítésén gondolkodik? Íme néhány fontos információ! Next post Hőszivattyús rendszer telepítésén gondolkodik? Íme néhány fontos információ!